Ana Sayfa
> 2009 Yerel Seçimler, 29 Mart, Yerel Seçimler > Gökçek-Kılıçdaroğlu Düellosunda Kazanan Kim?
seo
lida fx15 biber hapı ikibindokuz seo yarışması
lida fx15 biber hapı
ikibindokuz, lida, biber hapı
lida ve fx15
lida seo yarışması
| ceyda on Görkem Aydanarığ “Bir Şa… | |
| firat on Cep Telefonunun Zararları Nası… | |
| mert on Siyah Beyaz Grundig Telev… | |
| mert on Siyah Beyaz Grundig Telev… | |
| veli on 2010 KPSS Başvuru Tarihi ne… |
lida
- 12700883
- 2009 Yerel Seçimler
- 29 Mart
- Aday Adayları
- Adaylar
- Alexa Rank-Alexa Sıralaması
- arama motoru optimizasyonu
- biber hapı
- fx15
- lida
- lida fx15 biber hapı ikibindokuz seo yarışması
- seo yarışması
- teknoloji
- Yüksek Seçim Kurulu
- Yemekteyiz Programı
- yerel seçim sonuçları
- yerel seçim takvimi
- Yerel Seçimler
ikibindokuz
biber hapı ve fx15



yazıklar olsun sana gökçek sana verilen 15 yıla yazıklar olsun daha adam gibi dinlemesini bile bilmiyorsun, suclunun yapması gereken o değil dir. bağırıp çağırarak neyi ispatlayacaktın ki hakaret ederek sucsuzlugunu mu kanıtlayacaktın. bu zihniyet bu ülkeyi yönekiyor.yazıklar olsun. bişey demiyorum.utanıyorum bu ülkede yaşamak tan
hakemliği bıraksın
ve efandimizin hakemliğini okusun
İbni İshak anlatıyor: Peygamber (s.a.v.) otuzbeş yaşına bastığında Kureyşliler Ka’beyi tamir için toplanmışlardı. Onun yıkılmasından korkuyorlar ve üzerine tavan yapmaya önem veriyorlardı. O zaman bir adam boyundan biraz yüksekçe ve taşları birbiri üstüne kireç vb. olmadan konmuştu. Onlar hem yükseltmek hem de tavanlamak istediler.[7] Deniz (rum tüccarlarından birine ait) bir gemiyi Cidde’de karaya vurmuş ve gemi parçalanmıştı. Onlar’da tahtalarını alıp Kâbenin tavanlanmasına hazırladılar. O zaman Mekke de Mısır kıptîlerinden bir marangoz vardı. Onlar için Ka’benin tamirinde uygun gelecek şeyleri planladı. O zaman Kabe’ye takdim edilen hediyelerin atıldığı bir kuyu olup o kuyudan her gün bir yılan çıkar ve Kabe’nin duvarlarına tırmanırdı. İşte o yılanda Kureyşlilerin korktukları, sakındıkları şeylerden biriydi. Birisi bu yılana yaklaşacak oldumu hemen kuyruğunu diker hışıltısını artırır ve ağzını ayırırdı. Halkta korkardı. Yine bir gün bu yılan duvara tırmanırken Allah ona bir kuş gönderdi; kuş onu kapıp götürdü gitti. İbni İshak devamla derki, İnsanlar buna pek sevinip sonra Kâ’beyi yıkmaya korkar oldular.
(Sonra insanlar tamir içinde olsa Ka’beyi yıkmaktan korkup çe-kinince) Velİd b. el Muğîre onlara “Onu yıkmaya ben başliyayim” diyerek balyozu aldı ve “Allahım korku yok. Allahım biz ancak hayır diledik” deyip ardından Rüknü-hacer ile Rüknü-Yemâni tarafından yıkmaya başladı. (O gece insanlar Velîde bir şey olup olmayacağını gözetlediler. Velîd ertesi sabah işine gelince Allah’ın ondan razı olduğunu anladılar) Onlarda yıkmaya başlayıp ta İbrahim (a.s.) m yaptığı temellere kadar inince, bunların (sırt kemiği gibi) birbirine kenetlendirilmiş yeşil taşlar olduğunu gördüler.
Sonra yapmaya başladılar. Bina Hacerü’l Esved’in yeri olan Rükne gelince taşı kimin oraya koyacağı hususunda çekişmeye düştü. Her kabile bunu kendilerinin yapması hevesine düştüler. Nihayet birbiriyle savaşa kadar işi vardırıp dört gün öyle kaldılar.
Sonra Mescid’de toplanıp insafa geldiler. Söylenişe göre Ebû Ümeyye b. el-Muğîre Kureyşin en yaşlisiydı. Onlara şöyle dedi:
-Aranızda anlaşamadığınız bir hususta Ka’benin kapısından giren ilk kimseyi hakem yapın. Onlarda öyle yaptılar. Onların yanına ilk giren Rasülullah (s.a.v.) idi. Onu görünce “İşte Emîn girdi. Biz ona razıyız.”‘ dediler. Efendimiz yanlarına gelince durumu ona anlattılar. O da:
“Bana bir elbise getirin!” buyurdu. HacerU’i Esved’i eliyle alıp getirilen elbisenin içine koydu, sonra arkadakilere: “Her kabile elbisenin bir ucundan tutsun böylece hepsi kaldırsın.” buyurdu. Onlarda öyle yaptılar. Taş ulaşacağı yere gelince Peygamber (s.a.v.) bizzat eliyle taşı alarak yerine koydu, ve duvarda üzerine devam edilerek bina yapıldı.”[8]
MELİH GÖKÇEK , DÜELLODA BANA GÖRE KUMPASA GELMİŞTİR.çİFT TARAFLI BİR ANLAŞMA AŞİNADIR. sUNUCUYU
HAKSIZLARIN SAVUNUCUSU SANIYORDUM GÖRDÜMKİ TARAFSIZ DEĞİLMİŞ.bEN gÖKÇEK İ HAKLI BULUYOR,SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM
nilüfer sen desteklemeye devam et ankarayı satmasınada destek verirsın artık kim neyin ne oldugunu gördü…
aman şaka yuaptım ama bunu inanalr döçlrdi ben değil ama ni yönen hakklılar