almanlardan omlet tarifi


Un ve tuzu karıştırın, bir çukur oluşturun.
    Yumurtaları sütlü su ve tereyağı ile çırpın.
    Unun içine dökün.
    Her şeyi pürüzsüz bir hamur haline getirin.
    Hamuru örtün ve 30 dakika dinlendirin.
    Omletleri kaplamalı bir tavada kızarana kadar sade tereyağı ile pişirin.
    Bitmiş omletleri bir tabağa koyun ve tüm omletler pişene kadar 60 ° C üst / alt ısıda sıcak tutun.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.